Budapest, 2013. november 9. 09:30

Budapest
2013.11.09.

VEZETÉS+ Keresztény Konferencia John C. Maxwell-lel
a Csapatról, Sikerről, Kapcsolatokról és Vezetésről

Helyszín: Budapest, HUNGEXPO – „A” pavilon

Időpont: 2013. november 9. (szombat DÉLELŐTT)

John C. Maxwell bibliai alapokon nyugvó üzleti tanítása nemzetközileg a legelismertebb és a leginkább alkalmazott módszer. Eddig 21 millió példány kelt el könyveiből, melyeknek köszönhetően 174 országban több mint 5 millió képzett üzletember végzi sikeresen a munkáját.

Délelőtti konferenciánk keresztény szolgálóknak és vezetőknek szól. Célja, hogy elősegítse a keresztény vezetők hatékony munkavégzését. Az előadó személye és bibliai értékrendje, a helyszín, a rendezvény színvonala mind garanciát biztosít a fejlődésre. A közösségi élet kihívásainak - gyülekezeti, közösségi döntések, pénzügyek, vezetés, csapatmunka, kapcsolatok kezelése, szolgálatok irányítása - helyes kezeléséhez, jó döntéseihez kívánunk iránymutatást adni John C. Maxwell előadásán keresztül.

Rendezvényünk kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy új lendületet kaphasson szolgálata, és megismerje azokat a vezetői módszereket, amik hatékony segítséget nyújtanak majd munkájában és szolgálatában. Ragadja meg ezt a nem mindennapi lehetőséget, hogy több mint 3000 másik keresztény szolgálóval együtt tanuljon!

Rendhagyó eseményünk iránt rendkívül nagy az érdeklődés. A résztvevők száma limitált. Az ültetés érkezési sorrendben történik.

Tájékoztatjuk, hogy John C. Maxwell előadása angol nyelven fog folyni, tolmácsolást biztosítunk, Pozsgay József tolmács közreműködésével.

A délelőtti konferencián való részvételre a Regisztráció menüpontban jelentkezhet. A konferencia bevétele jótékony célokat szolgál, a belépő ellenértéke adomány.

http://www.youtube.com/watch?v=hxaQg3WzNAQ

Várjuk szíves jelentkezését!

A délelőtti konferencia programja:

08.00 – 09.30

Regisztráció, helyek elfoglalása

09.30 – 10.00

Köszöntés

10.00 – 11.15

John C. Maxwell: Célratörő vagy növekedést célzó gondolkodás? Ha a vezető nem fejlődik, a gyülekezet sem fog

11.15 – 11.45

Kávé szünet

11.45 – 13.00

John C. Maxwell: A vezetés öt szintje

13.00 – 13.30

Zárás

„Fontosabb segíteni az embereket, mint boldoggá tenni őket”